Intercapital Invest isi majoreaza capitalul social

Actionarii casei de brojeraj Intercapital Invest ar putea decide, in data de 7 decembrie, majorarea capitalului social al companiei cu 600.000 lei, pentru finantarea unor noi proiecte de investitii, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial

Actionarii Intercapital Invest vor decide asupra propunerii de majorare a capitalului social cu 600.000 lei, de la 2,1 milioane lei la 2,75 milioane lei. Majorarea de capital se va face in numerar, prin emiterea de actiuni cu valoare nominala de 10 lei.

"Avem proiecte mari de investitii, care se vor derula pe piata de capital din Romania si vrem sa atragem finantare din partea actionarilor Intercapital Invest", a declarat pentru NewsIn, Razvan Pasol, presedintele Intercapital Invest.

Pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor Intercapital Invest se mai afla aprobarea cesiunilor de actiuni intervenite intre actionarii societatii. "Prin aceste cesiuni nu se va modifica structura actionariatului societatii". a mai spus Razvan Pasol.

Fondul Romano-American pentru Investitii este actionarul majoritar al Intercapital Invest, prin intermediul Certinvest, care detine 70% din actiunile casei de broketraj. Restul actiunilor sunt detinute de persoane fizice si juridice romane.

Intercapital Invest a intermediat tranzactii cu actiuni si obligatiuni in valoare de peste 100 milioane euro in perioada 1999-2005. in anul 2005 Intercapital Invest a incheiat tranzactii cu instrumente derivate de peste 10 milioane euro.

La sfarsitul anului 2005, Intercapital Invest avea 1.500 de clienti. in 2005, Intercapital Invest a atras de pe piata fonduri in valoare de peste 22 milioane lei prin emisiuni de obligatiuni derulate pentru trei clienti institutionali. in 2006, Intercapital Invest a intermediat prima si cea mai mare emisiune de obligatiuni emise de Banca Mondiala, cu rating AAA, in valoare de 525 milioane lei (150 milioane euro), care a fost suprasubscrisa cu 21%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri