Actiunile SNP Petrom au scazut cu 1,75% in prima parte a sedintei

Cotatia titlurilor SNP Petrom a scazut cu 1,75% in prima parte a sedintei bursiere de joi, pe fondul unor tranzactii de peste doua milioane de lei, de la 0,57 lei in sedinta de miercuri pana la 0,56 lei la mijlocul zilei de joi.

Titlurile companiei SNP Petrom s-au ieftinit cu 1,75% in primele minute dupa deschiderea sedintei de tranzactionare de joi, dar pe fondul unor volume de tranzactionare mici, investitori manifestand prudenta in a-si vinde pachetele detinute. In sedinta de miercuri, cotatia actiunilor SNP Petrom s-a depreciat cu 0,87%, de la 0,575 lei, pana la 0,57 lei. Valoarea tranzactiilor cu titlurile SNP Petrom a fost de 2,32 milioane lei, conform NewsIn.

in sedinta de miercuri a CSAT s-a decis desecretizarea contractului de privatizare al SNP Petrom iar institutiile statului, inclusiv Parchetul, urmeaza sa analizeze corectitudinea acestora. Anuntul privind convocarea CSAT pentru a dezbate desecretizarea contractului Petrom a fost facut la 15 noiembrie. in intervalul 15-22 noiembrie, titlurile SNP Petrom au avut o evolutie stabila, de la 0,59 lei in sedinta din 15 noiembrie pana la 0,57 lei in sedinta de miercuri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri