Actionarii HAT Group, companie care distribuie telefoane mobile Samsung, au decis contractarea unui credit de 2,5 milioane euro de la ING Bank, pentru finantarea capitalului de lucru si pentru rambursarea unui imprumut acordat companiei de HVB Bank Romania, conform datelor din Monitorul Oficial consultat de NewsIn.

Compania va garanta creditul cu 50% din totalul creantelor rezultate din contractele de distributie a produselor de telefonie mobila si accesorii Samsung care au fost si vor fi incheiate de HAT Group cu partenerii, fara a se limita la Orange Romania, Flamingo Computers, Flanco International, Carrefour Romania, Altex Impex si Cora.

Creditul va fi garantat si cu stocul de telefoane mobile al HAT Group si cu stocurile de antene si receptoare. in plus, se va institui o garantie reala imobiliara asupra tuturor conturilor pe care HAT Group le-a deschis ING Bank.

HAT Group Co. Romania activeaza de peste sase ani in distributia de telefoane mobile in Europa Centrala si de Est. Din februarie 2003, HAT Group Co reprezinta oficial divizia de telefoane mobile Samsung in Romania pentru efectuarea operatiunilor de vanzare distributie si promovare a marcii.

HAT Group a obtinut in 2005 un profit net de 8,9 milioane lei (2,46 milioane euro) la o cifra de afaceri de 123,8 milioane lei (34,2 milioane euro), potrivit datelor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Smartwatch-uri ieftine pentru cei cu un buget de pana in 1.000 de lei