Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) va reduce dobanzile cu la toate creditele de consum acordate populatiei, in cadrul campaniei "Dobandica", ce se va desfasura pana pe 31 ianuarie 2007.

CEC a redus cu trei puncte procentuale dobanzile la creditele pentru bunuri de consum, Clasic, si pentru vacanta, Turism, pana la 12% pe an. Creditele pentru nevoi personale, Ideal, vor avea dobanzi cu un punct procentual mai reduse, cuprinse 1,75% si 2,5%, in functie de suma imprumutata. Toate dobanzile sunt variabile si incep de la 9,5% pe an.

Toate creditele acordate pana la sfarsitul lunii ianuarie 2007 vor beneficia de reduceri de dobanda pana la 31 martie 2007, a anuntat CEC.

Pe perioada campaniei, CEC a anulat o parte dintre comisioanele pentru credite. Astfel nu se vor percepe comisioane de analiza si nici taxe de contraexpertiza. in plus, pentru creditul de nevoi personale Ideal Plus nu se va percepe comision de gestiune lunar pe intreaga perioada a promotiei.

CEC are un capital social de 149,7 milioane lei, activele totale depasesc sase miliarde lei, iar reteaua sa este formata din 1.391 unitati, in mediul urban si rural. Banca are ca obiectiv principal in 2006 cresterea cotei de piata prin atragerea de noi clienti, atat din randul populatiei, cat si al firmelor, concomitent cu mentinerea clientelei actuale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri