Banca Comerciala Romana (BCR) acorda, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, un bonus de 2% posesorilor de carduri de credit si carduri de credit co-branded emise de banca, a ainformat institutia bancara printr-un comunicat. Oferta promotionala se deruleaza in perioada 1 decembrie 2006 ľ 31 ianuarie 2007
Cardurile cuprinse in cadrul campaniei promotionale sunt: cardul de credit BCR MasterCard si cardurile co-branded BCR MasterCard Altex, BCR VISA Depozitul de Calculatoare, BCR VISA UltraPRO, BCR MasterCard Media Galaxy, BCR MasterCard Praktiker si BCR MasterCard Univers All.

Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu carduri de credit si carduri de credit co-branded, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR. äBCR vine, ca intodeauna, in sprijinul clientilor sai. In acelasi timp campania are si rolul de a stimula platile cu cardul, contribuind la consolidarea culturii bancare in Romaniaô, a declarat Octavian Costache, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.

Bonusul de 2% se acorda in functie de tipul de card si de valoarea cumparaturilor astfel:

- posesorilor de carduri de credit co-branded BCR MasterCard Altex, BCR VISA Depozitul de Calculatoare, BCR VISA UltraPRO, BCR MasterCard Media Galaxy, care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR, ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 1.500 lei (RON)/luna (inclusiv prima cumparatura),

- detinatorilor de carduri de credit BCR MasterCard si carduri de credit co-branded BCR MasterCard Praktiker si BCR MasterCard Univers All care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR (inclusiv prima cumparatura), ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 400 lei (RON)/luna.

Modalitatea de acordare a bonusului de 2% - conturile detinatorilor de carduri se crediteaza cu contravaloarea bonusului in prima zi lucratoare a lunii urmatoare celei in care se evidentiaza in conturi contravaloarea tranzactiilor. Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati din conturile de card.

Detinatorii de carduri BCR au la dispozitie peste 5.500 de comercianti unde pot folosi cardurile pentru a plati bunurile si serviciile achizitionate. Clientii BCR, posesori de carduri beneficiaza si de posibilitatea de a-si plati facturile si ratele de credit de la ATM, de reancarcare a cartelelor Vodafone, precum si de avantajele serviciului Mobile Banking.

BCR are in prezent aproape 2,2 milioane de carduri active, oferta incluzand un numar de 22 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile. BCR a mai precizat ca opereaza peste 1.200 de ATM functionale si peste 9.400 de terminale electronice (POS) instalate la comercianti.

Reduceri de dobanzi

Pe langa aceasta promotie, BCR a demerat, tot cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, o alta campanie de reduceri de dobanzi de pana la 2,1 p.p., la creditele de nevoi personale in lei ľ Divers Extra BCR si care se desfasoara in perioada 01.11.2006 ľ 30.01.2007.

Dobanda in cazul contractarii unui credit Divers Extra BCR in perioada campaniei va fi de 11,4%/an in cazul creditelor pe termen scurt si de 11,9% in cazul celor pe termen mediu si lung. DAE ľ 17,64% (credit in valoare de 35000 RON pe o perioada de 120 luni)

Creditul Divers Extra BCR se acorda pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului, suma maxima ce poate fi imprumutata fiind de 10.000 EUR in (echivalent lei) pe o perioada de pana la 10 ani.

De asemenea, BCR acorda, prin tragere la sorti, 91 de premii, cate unul pentru fiecare zi a campaniei promotionale, in valoare neta de 1.500 lei fiecare. Pentru a fi inscris in aceasta promotie clientul trebuie sa fie persoana fizica rezidenta; cererea de credit trebuie sa fie aprobata de catre BCR in perioada de derulare a promotiei si sa cuprinda acordul scris al solicitantului de credit de a participa la aceasta promotie iar valoarea creditului aprobat sa fie de minim 10.000 lei.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri