Banca Romaneasca isi continua extinderea teritoriala

Banca Romaneasca a inaugurat astazi o noua Sucursala in Bucuresti, a 61-a din reteaua bancii si a 24-a in Bucuresti. Sucursala deserveste clientii persoane fizice, oferind intreaga gama de produse si servicii dedicata acestui segment: credite de casa si de nevoi personale, instrumente de economisire, carduri de debit VISA si de credit Mastercard, servicii de transfer rapid de bani Western Union si schimb valutar.

Actiunea de extindere a retelei teritoriale va fi urmata in viitorul apropiat de deschiderea unor noi unitati la Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Bacau si Ramnicu Valcea, a anuntat institutia bancara printr-un comunicat. Cu o cota de piata de 2,1% potrivit datelor companiei, Banca Romaneasca dispune in prezent de un capital social de peste 112 milioane euro si de o retea nationala formata din 61 de sucursale si agentii.

Banca Romaneasca este membra a National Bamk of Greece, care, impreuna cu OTP Bank din Ungaria, a ramas in cursa pentru achizitionarea Casei de Economii si Consemnatiuni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri