In baza unui parteneriat incheiat intre ASTRA Asigurari si Finansbank Romania a fost introdus pe piata un nou sistem de plata a primelor de asigurare, prin utilizarea cardului. Astfel, clientii ASTRA Asigurari care utilizeaza cardul de cumparaturi Avantaj oferit de catre Finansbank pot plati primele de asigurare chiar si in rate. Clientul care alege aceasta facilitate ramburseaza valoarea primelor direct bancii creditoare, respectiv Finansbank. Acest serviciu este oferit, in prezent, doar in Bucuresti.

Cardul Avantaj este primul card de cumparaturi lansat in Romania. Instrumentul de plata ofera utilizatorului posibilitatea unei finantari in rate si fara dobanda. In plus, acesta primeste si un bonus pentru fiecare tranzactie. Parteneriatul dintre cele doua institutii faciliteaza accesul clientilor Finansbank Romania la toate produsele ASTRA Asigurari. "Am instalat deja POS-uri la toate agentiile ASTRA Asigurari din Bucuresti. Sistemul este deja operational si speram ca din ce in ce mai multi romani sa beneficieze de avantajele oferite", a declarat Radu Mustatea, director de vanzari in cadrul companiei Astra Asigurari.

ASTRA Asigurari detine locul trei in topul asiguratorilor autorizati sa practice asigurarea obligatorie auto de raspundere civila (RCA), cu un volum de prime brute subscrise in 2004 pentru aceste contracte in valoare de 784 miliarde lei. In topul asigurarilor nonviata, ASTRA ocupa locul patru, cu venituri totale din prime brute subscrise de aproape 2.000 miliarde lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si