Finansbank: cont de economii cu dobanda in functie de sumele depuse

Finansbank a lansat contul de economii Avantaj pentru persoane fizice, in lei, euro sii dolari, care este remunerat cu dobanzi care difera in functie de suma depusa, fiind mai mari pe masura ce sumele depuse cresc.

Dobanda se calculeaza la soldul zilnic si se inregistreaza lunar, la inceputul fiecarei luni calendaristice peste soldul existent. "Dobanda acordata de Finansbank difera pe transe valorice, putand ajunge pana la 7% pentru depuneri de peste 5.000 lei , pana la 4% pentru depuneri de peste 2.000 euro, respectiv 3,75% pentru depuneri de peste 2.000 dolari", se arata intr-un comunicat al bancii. Posesorii unui cont de economii Avantaj pot realiza operatiuni de depunere numerar, incasari intra si interbancare, transferuri si retrageri de fonduri.

Pentru a beneficia de o dobanda mai mare, posesorii trebuie sa mentina in cont o suma minima de 500 lei, pentru contul de economii in moneda nationala, si de 200 euro sau dolari pentru conturile in valuta, se mentioneaza in comunicat.

Finansbank avea active de 1,92 miliarde lei (545 milioane euro) la sfarsitul lunii septembrie si controla 1,27% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale. Finansbank Romania va deveni, din aprilie 2007, Credit Europe Bank Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri