Imoinvest si-a majorat capitalul cu 5,5 mil. lei

Actionarii Imoinvest, divizia de investitii imobiliare a grupului Imofinance, au aprobat decizia de majorare a capitalului social cu 5,5 milioane lei, pana la 18 milioane lei, potrivit unei raportari a companiei, publicata in Monitorul Oficial.

Compania si-a modificat, de asemenea, obiectul principal de activitate din operatiuni de creditare pe baza de contract (leasing financiar) in activitati imobiliare cu bunuri proprii si dezvoltare imobiliara, potrivit deciziei actionarilor.
Imoinvest activeaza in domeniul imobiliar ca investitor, partener in investitii si consultant, potrivit informatiilor publicate de companie. Imoinvest ofera solutii de finantare celor care cumpara produsele companiei prin Imocredit. In urma majorarii de capital, Imofinance SRL detine 93,3246% din capitalul social al Imoinvest.

Grupul de afaceri IMO Finance din Cluj-Napoca s-a constituit in luna august 2003 si dispune, in prezent, de un capital social de 13 milioane euro. Aria de activitate a grupului se concentreaza in zona pietei imobiliare si a serviciilor financiare conexe acesteia.

Unul dintre fondatorii grupului Imofinance este omul de afaceri clujean Sorin Ghite, presedinte al Consiliului de Administratie al Astral in momentul vanzarii catre UPC si actionar al Bancii Transilvania, cu o participatie de aproape 1%. Alt fondator al grupului IMO Finance este fostul presedinte al Bancii Transilvania, Iosif Pop.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri