BRD-Groupe Societe Generale (BRD SocGen) ofera posibilitatea studentilor de a solicita direct prin portalul bancii, www.brd.ro, cardul destinat studentilor BRD-ISIC, a anuntat banca.

Cardul este emis dupa completarea unui formular de pe pagina de internet a bancii, clientul venind la banca pentru ridicarea cardului.

Banca a mai anuntat, luni, ca serviciul de phone-banking Vocalis este disponibil si in retelele Orange si Vodafone, cu tarif normal. Serviciul Vocalis mai poate fi accesat gratuit din reteaua Romtelecom.

Serviciul de emitere online a cardulurilor pentru persoanele fizice este disponibil din 2004 pentru cardurile Maestro, MasterCard Standard in euro, Visa Classic in lei, Visa Classic in dolari si Cardul 10.

Phone-banking-ul ofera clientilor bancii posibilitatea de a efectua transferuri intre conturi si de a plati facturi. Prin serviciul de telefonic al BRD SocGen se mai pot realiza preacceptari de credite.

BRD SocGen este a doua banca din Romania, cu active de ce depasesc 7,17 miliarde euro si o cota de piata de circa 16,71% dupa acelasi criteriu, potrivit statisticilor bancii centrale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Câți clienți ING Bank România folosesc plățile mobile?
Setari Cookie-uri