SIF Transilvania a vandut 32,4% din Retezat Sibiu pentru 3,9 milioane lei

Societatea de Investitii Financiare SIF 3 Transivania a vandut, miercuri detinerea de 32,4% din capitalul producatorului de utilaje agricole Retezat din Sibiu pentru 3,90 milioane lei, a declarat pentru NewsIn, Dan Simionscu, directorul departamentului de piata de capital al SIF Transilvania. "Initial am dorit sa cumparam pachetul de control oferit la licitatie dar nu am putut si am decis ca pretul de 40,5 lei pe actiune este un pret bun asa ca am vandut detinerea", a mai spus Simionescu.

Compania Retezat este specializata in productia de masini si utilaje agricole si forestiere si are un capital social de 729.437 lei. in urma tranzactiei, capitalizarea companiei a urcat la 7,33 milioane lei.

SIF Transilvania a dorit achizitionarea unui pachet de 32,96% din capitalul companiei pentru care oferea 1,5 lei pe actiune. Atte trei persoane au depus oferte pentru achizitionarea unor pachete de control in cadrul companiei: Aurel Aldea, pentru 32,95% la pretul de 2,5 lei, Tudor Constantin pentru 32,95% pentru care oferea 0,95 lei si societatea Total Services pentru 32,91% din capitalcare oferea un pret de 1,42 lei pe actiune.

In prezent, doar Aurel Aldea se mai afla in cursa pentru cumpararea uni pachet de 32,95% din capitalul companiei pentru care ofera 41,5 lei pe actiune.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri