BRD-Groupe SociÚtÚ GÚnÚrale are, incepand de astazi, 2.000.000 de clienti. Clientul cu numarul 2.000.000 este Carmen Olteanu din Brasov, titulara a unui credit de nevoi personale ĺĺExpressoĺĺ.

Membra a Grupului SociÚtÚ GÚnÚrale, BRD a fost in urma cu 7 ani prima banca privatizata din Romania. in 1998, anul in care BRD a fost achizitionata de grupul bancar francez, banca avea aproximativ 450.000 de clienti, in cea mai mare parte titulari de depozite, si detinea o cota de 6,7% din piata creditului pentru clientela de persoane fizice, numarul unitatilor ei fiind atunci de aproximativ 190.

Privatizarea a reprezentat debutul unei perioade de dezvoltare accelerata, reflectata prin cresterea semnificativa a numarului de clienti, de unitati, precum si a cotei de piata.

Dezvoltarea retelei de unitati este una dintre principalele axe strategice de dezvoltare a BRD-Groupe SociÚtÚ GÚnÚrale. Banca a demarat in anul 2004 proiectul BRD Express, un program de densificare accelerata a retelei, bazat pe un nou concept de agentie bancara, caracterizat de proximitatea fata de clientela potentiala, simplitatea si rapiditatea operatiunilor si confortul clientului. La sfarsitul anului 2006, banca opereaza o retea de peste 530 de unitati si are 2 milioane de clienti. De asemenea, banca detine peste 23% din piata creditului pentru populatie si 16,8% din totalul activelor din sistemul bancar romanesc.

ĺĺClientul cu numarul doua milioane este simbolul unui succes colectiv si, in egala masura, al capacitatii BRD de a aseza clientul in centrul preocuparilor saleĺĺ, a declarat Patrick Gelin, Presedintele-Director General al BRD/Groupe Societe Generale.

Banca va marca momentul printr-un eveniment organizat la Palatul Regal din Bucuresti, in prezenta domnilor Didier Alix, Directorul General Delegat al Grupului Societe Generale, Jean-Louis Mattei, Director al Diviziei Internationale a Grupului SociÚtÚ GÚnÚrale, precum si a marilor sportivi romani Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.

BRD - Groupe SociÚtÚ GÚnÚrale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 7 miliarde EUR. Banca are 2 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 530 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 3,8 miliarde EUR) la 15 noiembrie 2006.
Aboneaz─â-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri