Ink Broker este printre primele societati de asigurare care au oferit serviciile sale si online, pentru a scurta timpii de asteptare ai clientilor atunci cand solicita o cotatie sau cand vor sa primeasca informatii legate de politele in vigoare.

In conformitate cu aceasta politica, serviciul de incheiere online a politelor Casco si RCA a fost completat cu optiunea de a solicita ca polita incheiata online sa fie livrata la domiciliul clientului, pentru a economisi timp si bani.

Procedura de solicitare online a unei cotatii pentru o polita RCA sau Casco este simpla si presupune parcurgerea a doar 3 pasi in cadrul carora clientul este rugat sa introduca date referitoare la tipul de vehicul pentru care doreste o cotatie, durata de incheiere a politei si sa aleaga din variantele de cotatii oferite de Ink la societatile de asigurare cu care are incheiate acorduri.

In urma transmiterii acestor informatii, clientul va fi contactat de un reprezentant Ink Broker si va primi pe e-mail o oferta personalizata realizata in baza solicitarilor sale, in baza careia poate comanda online polita de asigurare RCA sau Casco. La solicitarea sa, polita ii poate fi livrata la domiciliu, dupa virarea sumei aferente politei in unul din conturile Ink. Intermedierea si consilierea oferite de catre Ink Broker nu influenteaza preturile practicate, acestea fiind cel mult la nivelul practicat de societatile de asigurare in relatia directa cu clientul final.

Ink Broker este o societate de consultanta si brokeraj in asigurari, membra a grupului de companii Romstal. Initial dedicata exclusiv protejarii interesului asigurabil al Grupului, Ink s-a extins si in reprezentarea interesului altor clienti, ajungand sa ocupe locul 9 din 247 in clasamentul societatilor de asigurare realizat de catre Media XPRIMM. Pentru anul 2006, Ink Broker si-a propus un nivel al primelor totale intermediate de peste 30 milioane de lei noi.