Banca Romaneasca a deschis, in aceasta saptamana, cea de a 65-a sucursala din reteaua sa pe bulevardul Titulescu din Bucuresti, care va oferi produse si servicii bancare destinate populatiei, informeaza banca.

In noua sucursala va fi oferita intreaga gama de produse si servicii pentru persoanele fizice, precum credite pentru locuinte si de nevoi personale, instrumente de economisire, carduri de debit VISA, carduri credit Mastercard, servicii de transfer rapid de bani Western Union sau schimb valutar, se arata in comunicat.

"Diversificarea, in continuare, a ofertei de produse si servicii adresate clientilor nostri, extinderea retelei teritoriale in zone cu potential economic, reprezinta proiecte care vor contribui la consolidarea in continuare a pozitiei de piata a Bancii Romanesti", a declarat directorul general al bancii, Andreas Maragkoudakis.

"Actiunea de extindere a retelei teritoriale va fi urmata, in viitorul apropiat, de deschiderea unor noi unitati la Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Bacau si Ramnicu Valcea", se precizeaza in comunicatul mentionat.

Banca Romaneasca avea, la sfarsitul lunii septembrie, active de 3,12 miliarde lei (882,5 milioane euro) si o detinea o cota de piata de 2,06%, find a 12-a banca de pe piata romaneasca dupa active, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei..