OTP Bank Romania a achizitionat 105 bancomate produse de NCR

Grupul OTP Bank Romania, filiala a OTP Bank Ungaria, a facut o comanda pentru 105 noi bancomate produse de firma NCR Personas, aceasta initiativa facand parte din planul de a-si extinde serviciile tip uz personal in cadrul filialelor sale, conform Finextra.com citat de NewsIn.

Grupul OTP Bank Ungaria, una din primele cinci institutii bancare din Europea centrala si de est, foloseste in exclusivitate serviciile de tip uz personal oferite de NCR. Aceasta comanda a inclus si pachetul de software APTRA, aici fiind incluse modulele APTRA Advance NDC si APTRA Promote, acesta din urma fiind folosit pentru publicitate si diferite promotii de produse.

Grupul Printec, specializat in vanzari si servicii, prezent de mult timp pe piata din Europa centrala, de est si sud-est si un bun partener al firmei NCR, se va ocupa de instalarea si intretinerea tehnologiei pentru grupul OTP Bank Romania.

"Pe langa functionalitatea sporita a instrumentelor si software-ului oferita de serviciile de acest tip, faptul ca grupul Printec detine 22 de centre de intretinere pe teritoriul Romaniei a reprezentat un factor important in luare acestei decizii", a declarat directorul adjunct al diviziei de retail a OTP Bank Romania, Laszlo Diosi.

"Printec are o experienta indelungata in ceea ce priveste serviciile de uz personal oferite de firma NCR", a incheiat acesta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri