Detinatorii cardurilor de credit emise de Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) beneficiaza, intre 15 noiembrie si 31 decembrie, de o dobanda de 0% la toate platile la comercianti si retragerile de numerar pana pe 31 ianuarie 2007, a anuntat banca intr-un comunicat.

Dupa aceasta perioada, cardul de credit CEC are o dobanda anuala de 17,5%, a informat banca de economii. CEC a emis, in sase luni de la lansare, aproximativ 25.000 de carduri de credit, potrivit NewsIn.

CEC are un capital social de 149,7 milioane lei, activele totale depasesc sase miliarde lei, iar reteaua sa este formata din 1.391 unitati, in mediul urban si rural. Banca are ca obiectiv principal in 2006 cresterea cotei de piata prin atragerea de noi clienti, atat din randul populatiei, cat si al firmelor, concomitent cu mentinerea clientelei actuale. Profitul brut al CEC, pana la 31 octombrie este de 47 de milioane de lei, fata de 4,4 milioane la 21 decembrie 2005, a mai spus Radulescu.

Activitatea CEC a fost reorganizata, atat la nivel central, cat si in teritoriu, in cadrul procesului de restructurare in vederea privatizarii. in cursa pentru privatizarea CEC au ramas OTP Ungaria si National Bank of Greece si, potrivit strategiei de privatizare a CEC, statul va vinde pachetul majoritar de 69,9% din actiunile bancii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Balint, OTP Bank: Criza bate la usa deficitului bugetar