Intrarile nete de capital in fondurile inchise au fost de 895.901 lei la sfarsitul lunii noiembrie, potrivit datelor UNOPC, in scadere cu peste 33% fata de luna octombrie, cand insumau 1,352 milioane lei.

Din categoria fondurilor monetare, DEPFA Romania Money Market a avut o evolutie diferita fata de lunile anterioare, pe fondul deprecierii monedei europene. Activul net si valoarea unitara a activului net al DEPFA Romania Money Market au scazut cu 1,3% in noiembrie, comparativ cu luna octombrie, potrivit UNOPC. in ultimul an, fondul a atins o performanta de 2,3% si o crestere a activului net de 78%.

Din categoria fondurilor de actiuni, BT Invest 1 a avut, in noiembrie, una din cele mai mari expuneri pe piata bursiera, de peste 94% din active, si a obtinut o crestere a activului net si, respectiv, a valorii unitare, cu 12,5%. Performanta realizata pe ultimile 12 luni a fost la finele lunii noiembrie de 42,4%, potrivit UNOPC.

Infinity a inregistrat o crestere de activ net cu peste 50%, ca urmare a subscrierilor realizate de cel de-al patrulea investitor al fondului, care au depasit 1 milion de lei in luna noiembrie. Fondul de Actiuni Privat, cu peste 97% din active plasate pe piata bursiera, inregistra la sfarsitul lunii noiembrie o performanta lunara identica cu cele realizate de fondurile deschise de actiuni din piata, valoarea subscrierilor fiind de peste 77.000 lei, potrivit UNOPC.

Activul net al Fondului de Actiuni Privat a atins o crestere cu 5% in luna noiembrie.

Din categoria fondurilor cu efecte de comert, Fondul Privat Comercial inregistra la finele lunii noiembrie o performanta de 10,6% fata de luna ianuarie 2006. Activul net al Fondului Privat Comercial a crescut cu 2,8% fata de luna octombrie, pe fondul unor fluxuri de capital negative de 191.412 lei inregistrate in luna noiembrie.