Aforti Exchange, fintech polonez si platforma online de schimb valutar care a intrat pe piata romaneasca in octombrie 2017, a inchis primele 6 luni de operatiuni cu peste 5,5 milioane euro in moneda schimbata si peste 400 de clienti individuali si corporate.

Firma a inregistrat in aprilie operatiuni de schimb valutar in valoare de 1,5 milioane euro prin propria platforma. Aproximativ 80% din tranzactiile efectuate sunt schimburi de valuta din lei in euro, insa platforma ofera servicii de schimb pentru 12 valute diferite.

Biroul din Bucuresti, condus de Dorin-Claudiu Sterie, este primul birou international deschis de Aforti Exchange. Aceasta intentioneaza sa se concentreze pe dezvoltarea echipei locale si cresterea capacitatilor sale, precum si extinderea portofoliului de produse.

"Suntem satisfacuti de rezultatele obtinute pana in prezent, deoarece Romania este prima piata externa pe care am intrat. Suntem dedicati extinderii gamei de servicii oferite de Aforti Exchange, si avem incredere ca vom aduce si alte branduri din portofoliul Aforti in Romania pentru a oferi o gama cat mai larga de servicii financiare antreprenorilor locali", mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Aleksandra Wodzislawska, presedintele Aforti Exchange.

Compania ofera antreprenorilor romani o alternativa pentru schimbul valutar. Platforma ofera solutii simple pentru IMM-uri, microintreprinderi si PFA-uri care au nevoie de acces permanent la valute pentru a-si satisface nevoile de business.

Cu sediul in Varsovia, Polonia, Aforti Exchange face parte din grupul financiar, Aforti Holding, care este listat pe piata NewConnect a Bursei de Valori din Varsovia. Prin intermediul platformei online, Aforti Exchange ofera cursuri de schimb valutar fara comision. Moneda este schimbata online si este conectata direct la conturile bancare ale clientilor.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri