Patria Bank anunta in noua platforma de marketing afiliat, Patria Partener, recomandari antreprenoriale de peste 8 milioane euro, iar tichetul mediu estimat in urma primelor 3 luni de testare va fi de aproximativ 25.000 euro.

Banca a lansat platforma Patria Partener in aprilie, acesta fiind un instrument de marketing afiliat care permite PFA-urilor si firmelor din Romania sa fie recompensate pentru lead-urile de business trimise catre Patria Bank.

Poti afla mai multe despre Patria Partener sau despre inovatiile acestei banci la conferinta Future Banking, unde Codrut Nicolau va fi prezent intr-un panel in ziua 1 dedicat solutiilor out of the box pentru IMM-uri.

"Noutatea acestui instrument este ca permite accesul pe platforma nu doar pentru parteneri de business de tip broker (cu activitate de intermediere financiara), dar si altor persoane juridice care pot intra in contact cu clienti care au nevoie de finantare (firme de contabilitate, agentiile de publicitate, firmele de consultanta, avocati etc). Acestea isi pot creste veniturile prin recomandare de clienti persoane juridice cu care fac deja business si care si-au exprimat nevoia de a obtine o finantare bancara pentru a-si dezvolta afacerile. Pentru inceput, platforma se adreseaza doar persoanelor juridice, urmand ca pe viitor sa includa si persoanele fizice", se arata in comunicatul bancii.

Astfel, o alta noutate este transparenta totala; cel care face recomandarea va putea sa isi urmareasca lead-ul trimis, asa cum se intampla in cazul AWB-ului la colete. In functie de dimensiunea clientului, finantarea poate fi acordata atat de Patria Bank, cat si de Patria Credit IFN.

"Acum, oricine are un PFA, Intreprindere Individuala, SRL sau alte forme de organizare in domeniile intermediere financiara, publicitate, consultanta si management poate sa isi extinda usor si rapid baza de venituri. Este un proiect care ne caracterizeaza prin faptul ca ne face mai accesibili pentru toti romanii si antreprenorii, inclusiv pentru cei din mediul rural. E un important pas inainte pentru dezvoltarea unei comunitati de antreprenori in care colaborarea, recomandarile si impartasirea de experiente genereaza crestere si dezvoltare pentru toti. Singurul lucru pe care il solicitam este responsabilitatea, iar noi promitem ca vom da atentie si finantare rapida tuturor celor care intr-adevar au nevoie de bani si fac dovada capacitatii de rambursare", spune Codrut Nicolau director al Directiei Comerciale Persoane Juridice in Patria Bank si membru in Consiliul de Administratie al Patria Credit IFN.

Tot prin platforma, partenerii Patria Bank pot sti care este valoarea maxima a comisionului pe care il pot incasa, iar accesul in platforma este disponibil de oriunde: de pe calculator, de pe telefon, tableta sau laptop.

Platforma a fost in testari 3 luni, in perioada ianuarie-martie 2018, perioada in care 40 parteneri au folosit platforma, cu urmatoarele rezultate: 350 de recomandari incarcate, un volum al recomandarilor de peste 8 milioane de euro si un potential de castig mediu din comisioane cuprins intre 650 si 1000 euro per partener.

"Ne asteptam ca tichetul mediu de credit recomandat sa fie sub 25.000 euro", precizeaza banca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri