Revolut este aproape de a incheia un parteneriat cu o banca din top 5 de pe piata locala, in urma caruia le va putea oferi clientilor din tara noastra conturi IBAN in lei, conform precizarilor facute de catre Irina Scarlat, country manager pentru Romania in cadrul Revolut, la conferinta Future Banking.

“La nivel international facem parteneriate cu bancile pentru a le oferi clientilor conturi IBAN, in ceea ce priveste Romania, suntem aproape de a incheia o intelegere cu o banca din top 5”, a declarat Irina Scarlat.

Cei de la Revolut au aplicat deja pentru o licenta de banking si se asteapta sa o primeasca pana la finalul anului. In urma finalizarii acestui proces startup-ul va putea dezvolta produse financiare proprii.

Irina Scarlat a preluat postul de country manager luna aceasta si principalul obiectiv pe care il are va fi sa dezvolte piata din Romania si sa creasca numarul de utilizatori de la 25.000 in prezent la peste 100.000 pana la finalul anului.

Compania cu sediul in Londra are peste 1.700.000 de utilizatori in Europa si a procesat pana in prezent peste 60 de milioane de tranzactii in valoare totala de mai bine de 15 miliarde de dolari. Revolut a obtinut finantari in valoare totala de 340 milioane de dolari de la investitori cunoscuti precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.

Irina Scarlat a fost prezenta la conferinta Future Banking, organizata de wall-street.ro in parteneriat cu Banca Transilvania, Visa, EFSE, Namirial Group, TBI Bank, Patria Bank, Pelifilip si APERO.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri