BT Pay, aplicatia de tip wallet pentru cumparaturi si transfer de bani cu telefonul, are trei functionalitati noi: Imparte costul, solicita bani de la mai multe persoane si trimite bani catre contacte multiple din telefon.

Noile optiuni integrate de catre cei de la Banca Transilvania in portofelul digital le permite utilizatorilor sa interactioneze mai mult, avand posibilitatea de a imparti nota de plata sau a face transferuri catre contacte multiple in acelasi timp, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

„Vom lansa continuu functionalitati noi in cadrul BT Pay. De la finalul lui ianuarie si pana in prezent avem peste 1.000 de descarari in fiecare zi” - declara Oana Ilas, Director Coordonator, Directia Dezvoltare si Management Produse Retail, Banca Transilvania.

BT Pay, portofel digital cu 7 functionalitati:

  • Cumparaturi contactless cu telefonul, in tara si in strainatate. Functionalitatea este valabila pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermitand accesul NFC (Near Field Communication) pentru terte aplicatii. Orice card BT poate fi adaugat in format digital, in aplicatia BT Pay.
  • Transfer de bani intre cardurile proprii si catre alte persoane care au card BT de debit sau de credit, Visa sau Mastercard;
  • Consultarea detaliilor despre tranzactiile realizate cu cardul BT, soldul si punctele de loialitate STAR acumulate;
  • Acces la oferte BT si ale partenerilor bancii in cadrul programului de loialitate STAR;
  • Impartirea costului (Split the Bill), optiune pentru care este necesara solicitarea de bani de la persoane aflate in contactul telefonului si care folosesc, de asemenea, BT Pay. Suma poate fi impartita in mod egal sau se poate solicita suma diferita.
  • Solicitare de bani de la mai multe persoane prin selectarea acestora dintre contactele din telefon.
  • Trimitere de bani catre mai multe persoane aflate in contactele telefonului.

Aplicatia BT Pay poate fi descarcata gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS si presupune adaugarea in format digital a cardului/cardurilor BT.

Citeste si:
OTP Bank lanseaza portofelul digital OTPay pentru platile cu telefonul
OTP Bank lanseaza portofelul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cat ar putea obtine Apple din felia romaneasca a platilor cu cardul?
Setari Cookie-uri