OTP Bank Romania anunta lansarea Pachetului Start Up Hero, un produs care vine in sprijinul antreprenorilor la inceput de drum printr-o oferta tranzactionala cu zero costuri. Iata lista de comisioane anulate timp de un an pentru antreprenori.

Banca precizeaza ca antreprenorii trebuie sa aiba mai putin de 12 luni de activitate pentru a beneficia de pachetul Start-Up Hero, un cont deschis la OTP Bank Romania de maximum 2 luni si sa nu detina un alt pachet de produse si servicii. Daca bifeaza toate aceste conditii, clientii persoane juridice vor beneficia de costuri zero timp de un an:

  • zero comision de emitere si administrare a cardului de debit
  • zero comision lunar de administrare pentru toate conturile curente, indiferent de valuta
  • zero comisioane pentru ordinele de plata intrabancare si interbancare in lei, prin Internet Banking, indiferent de valoare (cu exceptia comisioanelor BNR/Transfond)
  • zero comisioane pentru depunerile de numerar (lei/valuta)
  • zero comisioane pentru incasarile intrabancare si interbancare prin virament, in conturile curente
  • zero comisioane pentru plati si remitere la incasarea cecurilor barate si a biletelor la ordin

Totodata, antreprenorii vor avea acces gratuit si la serviciul Internet Banking, SmartBank, Contact Center si la serviciul de notificari Push. In plus, vor beneficia in cadrul pachetului de crearea magazinului online pe platforma Soldigo si gratuitate la plata abonamentului aferent facilitatii.

"Astfel, le propunem un produs care sa ii salveze de cheltuieli si sa le permita sa creasca nestingheriti. Sustinerea si consolidarea mediului de afaceri autohton reprezinta prioritatile OTP Bank, iar acest lucru se reflecta in produsele noastre. Start-up-urile de astazi sunt viitoarele mari afaceri de maine, iar o investitie in ele inseamna, in fapt, o investitie intr-o economie sanatoasa", declara Roxana Hidan, Director Directia IMM in cadrul OTP Bank Romania.

Dupa cele 12 luni de Start-Up Hero, banca va efectua automat transferul la pachetul de produse si servicii Smart Business, cu optiunea Eficient, cu un cost de 20 de lei pe luna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri