Bursa Romana de Marfuri (BRM) a inregistrat, in perioada 11-15 decembrie 2006, o valoare de tranzactionare de 13,2 milioane dolari, la care cea mai importanta contributie au avut-o tranzactiile incheiate pe Piata licitatiilor.

In ringul BRM si al punctelor de lucru din teritoriu, pe Piata licitatiilor, s-au desfasurat 56 proceduri de achizitii, care au totalizat o valoare de 13,1 milioane dolari, la care imbunatatirea totala a preturilor s-a cifrat la peste 400.000 dolari.

In ringul central, cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la peste 4,8 milioane dolari, a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de CFR Marfa, care a achizitionat piese de schimb pentru vagoane marfa si servicii de leasing financiar si de intretinere, reparatii si service aparatura birotica.

O alta valoare semnificativa a contractelor de achizitii a fost inregistrata de Autoritatea Rutiera Romana, care a achizitionat cartele tahografice in valoare de 4,5 milioane dolari.

Terminalele Bursei Romane de Marfuri au organizat 46 proceduri de achizitii si vanzari, care au totalizat o valoare de tranzactionare de aproximativ 3,3 milioane dolari.

In teritoriu, au fost organizate licitatii pentru o gama foarte diversa de marfuri si servicii: electrocasnice si electronice, articole de birotica, prese hidraulice, articole de imbracaminte/incaltaminte, medicamente, materiale sanitare, mobilier, servicii amenajari interioare, servicii evaluare, reparatii curente conducte.

Topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, realizat pentru intervalul 1115 decembrie 2006, situeaza pe primul loc Terminalul Iasi cu o valoare contractuala de 1,5 milioane dolari, urmat de Prahova cu 873.000 dolari si Galati cu 368.000 dolari.

Pe Piata la disponibil a BRM si a terminalelor sale au fost tranzactionate 2 ordine in valoare de aproximativ 79.000 dolari pentru combustibil lichid uz industrial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri