Banca Comerciala Romana si BCR Asset Management au lansat un pachet financiar format dintr-un depozit bancar in lei la termen, cu dobanda fixa, si din unitati la cele trei fonduri mutuale gestionate de banca, BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.
Cei care opteaza pentru acest pachet financiar trebuie sa constituie un depozit bancar la termen pe trei luni la BCR, in suma minima de 1.000 lei. Pentru luna decembrie, BCR ofera o rata a dobanzii de 9,12%.

Valoarea depozitului trebuie sa fie cel mult egala cu valoarea investitiei in unitati de fond BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.

Dobanda bonificata de banca este fixa, respectiv dobanda interbancara la trei luni - BUBOR 3M din ultima zi lucratoare a lunii precedente constituirii depozitului. La scadenta, depozitul se transforma in depozit la termen de trei luni cu dobanda fixa, aferenta ofertei standard a BCR in functie de valoare.

Principalul avantaj al acestui pachet financiar este ca posesorul depozitului primeste o dobanda net superioara fata de oferta clasica la acest tip de produs de economisire. Depozitul poate fi constituit cu sau fara capitalizare, in functie de optiunea clientului, a declarat Ion Matei, directorul executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail din BCR.

Oferta speciala BCR si BCR Asset Management este valabila pana pe 28 februarie 2007.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri