Cei care opteaza pentru acest pachet financiar trebuie sa constituie un depozit bancar la termen pe trei luni la BCR, in suma minima de 1.000 lei. Pentru luna decembrie, BCR ofera o rata a dobanzii de 9,12%.

Valoarea depozitului trebuie sa fie cel mult egala cu valoarea investitiei in unitati de fond BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.

Dobanda bonificata de banca este fixa, respectiv dobanda interbancara la trei luni - BUBOR 3M din ultima zi lucratoare a lunii precedente constituirii depozitului. La scadenta, depozitul se transforma in depozit la termen de trei luni cu dobanda fixa, aferenta ofertei standard a BCR in functie de valoare.

„Principalul avantaj al acestui pachet financiar este ca posesorul depozitului primeste o dobanda net superioara fata de oferta clasica la acest tip de produs de economisire. Depozitul poate fi constituit cu sau fara capitalizare, in functie de optiunea clientului”, a declarat Ion Matei, directorul executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail din BCR.

Oferta speciala BCR si BCR Asset Management este valabila pana pe 28 februarie 2007.