CEC Bank refinanteaza imprumuturi ale Primariei Sectorului 5 in valoare de circa 477 milioane de lei, necesare pentru realizarea mai multor proiecte de investitii si dezvoltare locala.

Conform comunicatului transmis de CEC Bank, scopul imprumutului actual este ca Primaria Sectorului 5 sa realizeze economii prin reducerea costurilor de finantare si crearea de lichiditate pe termen mediu, dar si implementarea unor noi proiecte de investitii in sectorul 5.

"Finantarea acordata Sectorului 5 al Municipiului Bucuresti demonstreaza o data in plus implicarea Bancii in viata comunitatilor locale si in eforturile acestora de modernizare sau de dezvoltare a unor noi proiecte socio-economice", spune Radu Gratian Ghetea, Presedinte - Director General al CEC Bank.

Sursa foto: Mitzo_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri