Piraeus Bank Romania va deveni First Bank, dupa o decizie luata miercuri de Consiliul de Administratie al bancii achizitionate recent de fondul american JC Flowers. Procesul de rebranding va incepe la sfarsitul anului si va include si schimbarea brandului comercial.

"Trecerea la noul brand va fi vizibila gradual pe parcursul intregului proces. Activitatea bancii se va desfasura normal. Toate angajamentele contractuale incheiate intre banca si clientii sai raman active si nu vor fi afectate de adoptarea noii identitati de brand. Finalizarea procesului de tranzitie catre noul brand va fi anuntat de banca tuturor clientilor sai", se arata in comunicatul transmis de banca.

Piraeus Bank Romania a fost achizitionata la final de iunie de catre JCF IV Tiger Holdings S.ar.l., entitate apartinand grupului JC Flowers & Co, aceasta fiind prima investitie pe care fondul o face pe piata din Romania si in Europa Centrala si de Est.

"Este un nou inceput, o calatorie in care inovatia, dinamismul si munca de echipa ne vor duce catre un banking mai bun in beneficiul clientului. Avem sustinerea unui investitor international de anvergura, a carui forta financiara, dar si expertiza ne permit sa imbratisam standardele unui banking modern. Vom continua sa ne imbunatatim oferta actuala de servicii si produse, astfel incat acestea sa se alinieze cerintelor clientilor locali. In acelasi timp, vom fi foarte atenti la semnalele lor pentru a propune acele noi servicii si produse care sa le fie de folos. Brandul “First Bank” vorbeste despre client ca centru al interesului nostru, despre dorinta de performanta, cladita cu pasiune, profesionalism si integritate", a declarat Dominic Bruynseels, presedinte executiv Piraeus Bank Romania.

Cu sediul in Bucuresti, Piraeus Bank Romania opereaza prin 100 de unitati bancare, avand circa 1.200 de specialisti si serveste aproximativ 130.000 de clienti activi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri