Asirom, companie controlata de catre austriecii de la Vienna Insurance Group, a decis sa se desparta de Daniela Meghea, care ocupa pozitia de vicepresedinte al Directoratului societatii, si de Dan Gataiantu, membru al Directoratului - CFO, in locul acestora fiind promovati Octavian Bazon – vicepresedinte si Bogdan Zamfirescu - membru. Alaturi de Cristian Ionescu - presedinte si CEO, cei trei vor avea noi responsabilitati - extinse - in ceea ce priveste coordonarea activitatilor companiei.

Astfel, Cristian Ionescu, numit in functia de presedinte Directorat si CEO la data de 1 iulie anul curent, urmeaza sa coordoneze activitatea financiar - contabila si de administrare a activelor companiei, structurile de IT, resurse umane, market management si comunicare, precum si activitatile de asigurari de viata si de sanatate. Cristian Ionescu dispune de o experienta de aproape 20 an ani in asigurari, activand in acest domeniu din anul 1999.

La randul sau, Octavian Bazon va prelua functia de vicepresedinte al directoratului, pana in prezent avand doar calitatea de membru. El va continua sa se ocupe de activitatile de subsciere, de administrare a daunelor si de reasigurari aferente segmentului de asigurari generale. In plus, el va coordona departamentele juridic, logistica si administrativ, precum si control intern.

De asemenea, Bogdan Zamfirescu, care ocupa functia de membru al directoratului Asirom din luna iulie a anului curent, este responsabil cu activitatile de vanzari, preluand de asemenea coordonarea ariei de operatiuni privind managementul politelor si al intermediarilor.

Nici Asirom si nici Vienna Insurance Group nu a comunicat motivul pentru care Daniela Meghea si Dan Gataiantu au fost inlaturati din managementul companiei. Cristian Ionescu a declarat insa intr-un comunicat al companiei ca "ne-am propus simplificarea procesului decizional, folosind la maximum experienta membrilor top managementului".

Cel mai probabil decizia ar fi legata de rezultatele mai putin bune ale companiei, care potrivit surselor de piata ar fi inregistrat o pierdere destul de mare in prima jumatate a acestui an. De altfel, compania Asirom VIG a intregistrat o crestere de 79,03% in perioada mentionata pana la aproape 1.000 de reclamatii.

Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata, cu experienta de peste 25 de ani in Romania. Compania are o retea nationala de 138 de agentii, 1.700 de agenti activi si numerosi parteneri externi.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri