Compania de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate, partener Savills in Romania, a fost desemnata agentia exclusiva pentru vanzarea unitatilor din proiectul rezidential H Pipera Lake, dezvoltat de Hagag Development Europe. Proiectul este amplasat pe malul lacului Pipera din Bucuresti si va include un numar total de 1.350 de apartamente dispuse in 17 imobile, derulate in 3 faze de constructie.

Prima faza a proiectului H Pipera Lake va consta in livrarea a 5 cladiri cu regim de inaltime P + 6E + 7R cu predarea programata incepand cu sfarsitul anului 2019 pentru un numar de 390 apartamente cu suprafete intre 55 mp si 97 mp construiti. Constructia va fi demarata in scurt timp, in contextul in care, terenul dispune de existenta tuturor utilitatilor si a infrastructurii.

H Pipera Lake ofera o gama variata de unitati, de la studiouri cu preturi incepand de la 57.900 euro, 2 camere cu preturi de la 67,900 euro si apartamente de 3 camere, incepand de la 96.800 euro, pretul maxim fiind de 110.150 euro+TVA. Apartamentele sunt decomandate si dispun de terase cu suprafete de pana la 29 mp, spatii de depozitare si compartimentari flexibile. Ansamblul are prevazute 1.600 de locuri de parcare, dar si gradini proprii pentru apartamentele de la parter. In proximitatea lacului Pipera sunt concepute, de asemenea, zone de relaxare.

Dezvoltatorul cunoaste piata imobiliara din Romania cu toate provocarile sale, precum si profilul si comportamentul cumparatorului roman si nevoile in crestere pe acest segment. In acest sens a conceput un produs care se potriveste perfect angajatilor din corporatiile din zona de nord, fiind amplasat la mica distanta de polii de birouri Pipera, Floreasca- Barbu Vacarescu", a declarat Bogdan Iliescu, associate director residential la Crosspoint Real Estate.

In opinia sa, "noi investitii in proiecte de avengurgura de birouri, retail, rezidential si hotelarie, impreuna cu investitia publica intr-un nou spital, aduc noi oportunitati pe piata imobiliara din zona. In contextul unei cereri locative in crestere precum si a unei evolutii economice pozitive, sectorul rezidential isi imbunatateste oferta prin proiectele care sunt anuntate in zona".

"Dupa momentul anuntarii proiectului pe piata pe canale internationale, avem deja un interes foarte mare manifestat din partea investitorilor straini privati, acestia fiind convinsi de potentialul proiectului atat ca investitie cat si pentru uz personal", a spus, de asemenea, Andreea Hamza, head of marketing & sales, Hagag Development Europe.

Hagag Development Europe va investi aproximativ 90 de milioane de euro in proiectul H Pipera Lake, potrivit Andreei Hamza. Ea a adaugat ca dezvoltatorul are si alte proiecte in derulare care insumeaza 60 de milioane de euro. Printre acestea, se numara proiectul de birouri H Victoriei 109 amplasat pe Calea Victoriei, proiectul rezidential H Victoriei 139 si proiectul H Eliade 9 Residence, amplasat in zona Primaverii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri