Piraeus Bank Romania scade dobanzile la imprumutul pentru refinantarea unui credit de consum si imprumutul pentru nevoi personale, in lei, de la 12,5% la 10,5% pe an, oferta fiind valabila in perioada 18 decembrie - 15 ianuarie 2007. in cazul imprumutului pentru nevoi personale acordat in moneda europeana, dobanda anuala scade de la 10,6% la 9,5%, se arata intr-un comunicat al institutiei bancare.

Creditul pentru refinantare se acorda in lei, pentru sume cuprinse intre echivalentul a 500 si 20.000 euro, iar perioada de creditare se intinde de la sase luni la zece ani, perioada maxima fiind acordata pentru imprumuturile care depasesc 5.000 de euro. Creditul se adreseaza persoanelor cu varsta intre 21 si 65 de ani si persoanelor fizice autorizate, se mentioneaza in acelasi comunicat.

"Prin creditul pentru refinantare se pot prelua imprumuturi contractate la alte banci si care au ca destinatie: finantare pentru nevoi personale, credite contractate in magazine, descoperire de cont, imprumuturi pentru achizitionarea de autoturisme, credite pentru nevoi personale cu garantie reala imobiliara", se precizeaza in documentul citat.

Creditul pentru nevoi personale se acorda pentru sume cuprinse intre 150 si 20.000 euro, este disponibil in lei sau euro, iar perioada se intinde de la sase luni si 10 ani. Conditiile de eligibilitate pentru clienti sunt aceleasi ca si in cazul creditului de refinantare, spune comunicatul Piraeus Bank.

In perioada Sarbatorilor, Piraeus Bank Romania va avea sucursalele deschise pe 23 si 30 decembrie, atat in Bucuresti cat si in tara. "in Bucuresti, cei interesati pot efectua operatiuni cash, non cash dar si contractari de credite, in cazul persoanelor fizice, in sucursalele Unirea, Victoria, Titulescu, Carol, Obor, Giurgiului, Iuliu Maniu in intervalul 9:00 14:00. in tara, toate sucursalele vor fi operationale in zilele amintite", se mai precizeaza in comunicat.

Piraeus Bank Romania a fost infiintata in anul 1995 sub numele de Pater Credit Bank. Banca a fost asimilata de grupul financiar grec Piraeus la mijlocul anului 2000, iar la in prezent detine 39 de sucursale in tara. Dupa primele noua luni ale anului, Piraeus Bank Romania avea active de 1,32 miliarde lei (375 milioane euro) si o cota de piata de 0,88% pe piata bancara romaneasca, potrivit statisticilor Bancii Nationale a Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri