ING Home'Bank, aplicatia de mobile banking a ING Bank nu mai functioneaza in acest moment pentru o parte dintre utilizatori, acestia aflandu-se in imposibilitatea de a-si verifica soldurile conturilor aflectate de dublarea tranzactiilor.

Problemele se tin lant pentru ING Bank, dupa ce mai multi utilizatori au raportat dublarea platilor electronice efectuate in weekend si pe parcursul zilei de astazi, se pare ca nici aplicatia de mobile banking a institutiei financiare nu mai functioneaza, o parte dintre clienti aflandu-se in imposibilitatea de a-si verifica conturile.

Potrivit oficialilor bancii, doar o parte limitata a clientilor ING a fost afectata de acest incident, urmand ca acestia sa primeasca banii inapoi in cursul acestei zile sau cel tarziu maine.

Pagina de Facebook a bancii a fost luata cu asalt de numerosii utilizatori nemultumiti de faptul ca le-au fost dublate tranzactiile.

"Probleme din ce in ce mai dese, sistemul de SMS alert nu functioneaza mereu. La ce imi folosesc scuzele ca nu a mers? Eu ma bazez pe el sa fiu anuntat cand se intampla ceva!!! Acum, problema cu tranzactiile dublate, de ce nu am primit 2 SMSuri? Ca doar tranzactia a fost inregistrata de sistem ...", precizeaza un client pe pagina de Facebook a bancii.

Multe dintre postari acuza lipsa de comunicare a bancii care nu a notificat utilizatorii cu privire la acest incident:

"Sunt dublate tranzactiile,de ce nu se trimite catre clienti o notificare despre probleme technice aparute?Call center-ul nu mai functioneaza?", scrie un alt utilizator.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri