Posta Romana va oferi servicii financiar-bancare

In cativa ani, Posta Romana nu va mai fi un simplu distribuitor de pensii, ci va putea oferi clientilor sai servicii financiar-bancare, a declarat, ieri, directorul general al Postei Romane, Dan Mihai Toader, citat de Rompres.

"Probabil, peste cativa ani noi nu vom mai distribui pensii, vom oferi servicii financiare, servicii bancare clientilor pe care ii avem. Putem pune la dispozitie cea mai mare infrastructura de retail financiar. Nu stiu cand o banca din Romania s-a gandit sa deschida peste 7.000 de oficii cate avem noi", a spus Toader. Posta Romana ofera deja servicii privind acordarea de microcredite, incasari de rate, cash collection si management.

"La capitolul cash collection si management, lasam de dorit, dar o putem face foarte bine in conditiile in care vom gasi parteneri de afaceri. Posta Romana este cel mai mare cash-colector din Romania, ajungand la o suma de 15.000 miliarde de lei, lunar", a recunoscut Toader.

Posta Romana este pregatita sa preia de la agentii economici operatiuni costisitoare, cum sunt serviciile de telefonie publica, sistemele de e-learning, e-health, solutiile de interconectare on-line Secure pentru banci, administratii, institutii publice sau retelele de stocare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri