Platforma Instant Factoring, reprezentanta a Romaniei la Central European Startup Awards 2018 (CESA), a castigat finala concursului, fiind desemnata “Cel mai bun startup FinTech (Best Fintech Startup)”, in cadrul unui eveniment ce a avut loc seara trecuta la Varsovia. Startup-ul romanesc a concurat cu alte 9 startup-uri FinTech din 10 tari din Europa Centrala si de Est participante in finala regionala, toate fiind castigatoarele etapei la nivel national.

Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competitii din regiune ce sprijina startup-urile. La competitie au participat 80 de startup-uri, spatii de co-working, antreprenori si investitori din 10 tari europene: Austria, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia si Ungaria. Fiecare dintre acestea au organizat o etapa locala a concursului desemnandu-si castigatorii. Platforma Instant Factoring a castigat marile premii ale etapei nationale la categoriile „Startup-ul Anului” si „Cel mai bun Startup FinTech”, conform unui comunicat de presa emis de companie.

In urma finalei central-europene, Instant Factoring va merge mai departe ca unic reprezentant al Romaniei in etapa finala, Global Startup Awards, ce va intruni finalistii celor 60 de tari concurente, de pe 3 continente. Marea finala se va desfasura in China la finalul anului 2018.

”Este o dovada ca in Romania se pot face lucruri bune, cu inovatie si profitand de tehnologia actuala, care sa sprijine dezvoltarea sanatoasa a mediului de afaceri, in ciuda tuturor piedicilor si a impredictibilitatii cu care se confrunta companiile romanesti la ora actuala. Felicitam startup-urile romanesti cu care am fost in concurs in etapa regionala de la Varsovia si le dorim succes in crestere si extindere internationala”, a declarat Elisa Rusu, co-fondator si CEO Instant Factoring.

Instant Factoring ofera o solutie de lichiditate, prin care transforma in numerar orice factura de pana la 10.000 de lei, in mai putin de 24 de ore. Este prima companie FinTech de factoring din Romania dedicata companiilor si membru al Asociatiei Europene de companii Fintech Innovate Finance cu sediul la Londra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri