Adrian Badea, CEO-ul SelfPay, a vorbit in cardul unui interviu acordat cu ocazia evenimentului retailArena, organizat de wall-street.ro, despre tendintele din industria de plati prin intermediul terminalelor de tip self-service.

Introducerea unui nou val de furnizori proveniti din segmente mai putin familiare industriei de plati prin intermediul terminalelor de tip self-service ii da mari sperante CEO-ului SelfPay in ceea ce priveste dezvoltarea business-ului.

“Sunt foarte multe segmente noi care apar, precum zona de taxe, unde speram sa avem randamente foarte bune in ceea ce priveste numarul de tranzactii”, precizeaza Adrian Badea, CEO SelfPay.

Cu peste 120 de furnizori in portofoliu, reprezentantul companiei observa o diversificare in randul acestora in ceea ce priveste serviciile furnizate, respectiv intrarea in noi zone de activitate, mutare ce duce la plata mai multor servicii prin intermediul unei singure facturi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri