UniCredit Bank este prima banca din Romania care, in parteneriat cu Visa, lanseaza cardul de credit exclusivist Visa Infinite Miles & More. Acesta ofera un mix de beneficii din toata gama Visa Premium disponibila in prezent pe piata locala.

Noul produs din portofoliul UniCredit Bank se adreseaza in principal clientilor cu venituri ridicate, de peste 20.000 lei lunar, respectiv clientii care detin la UniCredit depozite la termen de minimum 100.000 lei si se califica pentru o limita pe cardul de credit de minimum 40.000 lei, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

“Visa Infinite Miles & More ete mai mult decat un card de credit, este un pasaport catre o viata plina de experiente speciale si care le ofera clientilor de la transport catre si de la aeroport, la servicii VIP “meet & assist” cu acces la culoarul diplomatic prin facilitarea formalitatilor de control la vama si de transfer prioritar cu limuzina pana la aeronava in cadrul aeroportului Henri Coanda si pana la acces non-stop la servicii de consierge”, a declarat Septimiu Postelnicu, vVicepresedinte Executiv al Diziviei de Retail in cadrul UniCredit Bank.

Visa Infinite Miles & More: la ce servicii au acces detinatorii cardului

Clientii care vor detine acest produs au acces la transfer gratuit cu limuzina catre si dinspre aeroport, in principalele orase din tara (Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Constanta, Brasov, Sibiu, Galati, Bacau, Suceava, Craiova si Arad).

De asemenea,, serviciul de protocol VIP le va oferi acces la culoarul diplomatic, atat pentru posesorul cardului Visa Infinite Miles & More, cat si pentru pana la trei insotitori ai acestuia. Cu totii beneficiaza, in plus, de desfasurarea cu prioritate a formalitatilor de control la vama, de acces in lounge-ul VIP, de transfer cu limuzina pana la aeronava si de imbarcare cu prioritate ( in cadrul aeroportului din Bucuresti).

Clientii mai au acces la servicii de consierge non-stop pentru numeroase servicii, de acces nelimitat prin LoungeKey in peste 1.000 de lounge-uri din 550 de aeroporturi din intreaga lume, de asigurare de calatorie, etc. De asemenea, cardul includ si programul de loialitate Miles & More.

Sursa foto: zieusin / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri