Raiffeisen Bank l-a recrutat pe Vlad Stanilescu, care ocupa pozitia de head of digital la ING Bank Romania de aproape 3 ani, pentru a conduce departamentul de digital al bancii, conform unor surse din piata.

Vlad Stanilescu s-a ocupat timp de aproape 3 ani de dezvoltarea aplicatiei de internet si mobile banking, ING Home’Bank, ocupand pozitia de head of digital in cadrul bancii olandeze. Acesta ar urma sa coordoneze departamentul de digital transformation al Raiffeisen Bank Romania, lasat liber de catre Florin Boldescu la finalul finalul luni septembrie, dupa plecarea acestuia la BRD SocGen.

Inainte de a activa in cadrul bancii ING, Vlad Stanilescu a mai lucrat pentru companii precum Vodafone, Telekom Romania, Ericsson sau Adobe.

Intr-un interviu acordat wall-street.ro la finalul lunii noiembrie, Stanilescu identifica mai multe elemente importante care trebuie luate in calcul atunci cand dezvolti o aplicatie financiara.

“Din punctul meu de vedere sunt trei straturi de care trebuie sa avem grija. Primul include securitatea si disponibilitatea, daca aplicatia nu e sigura si nu functioneaza destul de des sau consumatorul are perceptia asta, atunci e problematic. Al doilea aspect tine de experienta de zi cu zi, este foarte important sa te uiti la ce folosesc oamenii cel mai des. Aceste functionalitati trebuie dezvoltate in asa fel incat experienta sa fie una fara frictiune. Ca banca este foarte important sa iti stii clientii si sa reusesti sa anticipezi nevoile lor si sa le oferi lucruri contextuale. Orice aplicatie ar trebui sa te inteleaga si sa comunice cu tine personal, nu generic, pe cat posibil, si sa iti ofere niste raspunsuri la niste nevoi pe care tu le ai in momentul acela”, preciza Vlad Stanilescu.

Bank of the Year 2018: 6...
Citeste si: Bank of the Year 2018: 6 trofee au ajuns pe masa unei singure banci


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Credit de nevoi personale: ce trebuie sa stii inainte sa iei unul