TransferGo, compania de transferuri online internationale rapide, a realizat in 2018 transferuri in valoare totala de peste 1,25 de miliarde de euro la nivel global. In total, romanii au transferat in tara peste 100.000.000 de euro, dublu fata de anul precedent.

TransferGo a inregistrat, in 2018, o crestere de 100% la nivel global si local, din punct de vedere al numarului de tranzactii, dar si al totalului volumelor tranzactionate. Peste 300.000 de transferuri au fost operate catre Romania prin intermediul companiei in 2018. Cele mai multe tranzactii au fost efectuate prin intermediul aplicatiei mobile, Romania fiind tara cu cea mai mare rata de utilizare, de peste 80%, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

„Utilizatorii romani folosesc in proportie covarsitoare aplicatia TransferGo si ii acorda recenzii foarte bune. Vorbim despre un public digitalizat, atent la produsele pe care le punem la dispozitie, dar si la accesibilitatea lor. Ne bucuram sa fim un partener de incredere pentru tot mai multi romani din tara si din strainatate si sa putem tine pasul cu stilul lor de viata”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

Anul trecut, TransferGo si-a extins portofoliul cu un serviciu international de transfer complet gratuit – TransferGo Gratuit, care permite tranzactii cu comision 0, la un curs intermediar, in termen de trei zile lucratoare.

La nivel global, TransferGo a ajuns la peste 900.000 de utilizatori, operand un total de 3 milioane de transferuri, in 48 de tari.

Sursa foto: By cge2010 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri