Startup-ul FinTech Revolut, care a ajuns la peste 170.000 de utilizatori in Romania, intampina probleme tehnice in acest moment, numerosi utilizatori reclamand ca nu pot accesa aplicatia sau ca nu pot folosi diverse functionalitati.

UPDATE (13:35): Aplicatia functioneaza in parametri normali.

UPDATE: Reprezentantii Revolut au precizat pentru wall-street.ro ca platile cu cardul functioneaza, insa sunt cateva probleme cu aplicatia care nu ruleaza in parametri normali. Acestia au anuntat ca vor anunta utilizatorii imediat ce lucrurile revin la normal.


Utilizatorii Revolut, atat din Romania cat si din alte tari din Uniunea Europeana, raporteaza in acest moment probleme legate de functionarea aplicatiei. Din mesajele postate de acestia pe retele sociale, reiese faptul ca nu pot realiza diverse operatiuni, precum retragerile de la bancomat sau conversiile valutare, in unele cazuri acestia reclamand faptul ca nu pot intra in aplicatie.

Inscrie-te gratuit pe www.futurebanking.ro si vino la una dintre cele mai mari conferinte din Romania, dedicata digitalizarii sistemului financiar, pentru a-l cunoaste pe Vlad Yatsenko, IT-istul din spatele Revolut.

Pe pagina outage.report se pot observa o parte dintre plangerile facute de catre utilizatori si tara din care acestia provin.

sursa foto: printscreen outage.report/Revolut

Peste 400 de raportari au fost inregistrate de pagina care urmareste stadiul de functionare a diverselor companii/site-uri, din tari precum Romania, Irlanda sau Regatul Unit al Marii Britanii.

sursa foto: printscreen outage.report/Revolut

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri