BRD anunta oficial lansarea functionalitatii care permite transferul in timp real in contul bancii al banilor detinuti de catre utilizatori in conturile altor jucatori din piata. Transferul se realizeaza in acelasi mod ca o plata e-commerce, prin intermediul unui card bancar de debit, in lei, emis de catre o banca.

BRD anunta oficial lansarea oficiala a functionalitatii despre care wall-street.ro a scris inca din data de 5 februarie aici. Valoarea maxima care poate fi transferata lunar in contul BRD, din conturile deschise la alte banci, este de 30.000 de lei, in maximum 5 tranzactii. De asemenea, clientul poate alege ca transferul sa aiba loc cu o anumita recurenta.

Transferul este instant si gratuit. BRD nu percepe niciun comision pentru acest tip de operatiune. Instant Top-up este a doua functionalitate lansata de Digital Hub-ul BRD, dupa agregatorul de conturi ContAll care ii permite oricarui utilizator al aplicatiei MyBRD Mobile sa aiba acces, intr-un singur loc, la informatii in legatura cu conturile si produsele detinute atat la BRD, cat si la alte banci: conturi curente, credite si carduri de credit, depozite la termen si conturi de economii, soldul, precum si istoricul tranzactiilor realizate. In acest moment, ContAll agrega informatii din conturile detinute la opt institutii bancare din Romania - BRD, BCR, ING, Raiffeisen, Banca Transilvania, Alpha Bank, UniCredit Bank, CEC Bank si una din strainatate - Societe Generale.

”Crearea Digital Hub-ului si modul de lucru Agile ne permit sa aducem mai repede in piata functionalitati noi. Pornind de la vizualizarea tuturor conturilor, indiferent de banca, clientii au acum posibilitatea de a-si aduce banii instant dintr-o alta banca in contul lor de la BRD. Scopul nostru este sa le oferim clientilor libertatea de a alege aplicatia preferata de unde sa tranzactioneze, indiferent de banca, ceea ce ii pregateste si educa pentru experienta PSD2”, a spus Bogdan Braslasu, Director Digital si Omnichannel, BRD, conform unui comunicat emis de catre banca.

BRD are un stoc de 1,6 milioane de contracte de banking digital si a ”semnat” mai multe premiere pentru sistemul bancar. Banca se numara printre initiatorii tehnologiei contactless in Romania, a derulat primul pilot al tehnologiei NFC din sistemul bancar romanesc, a oferit functionalitati inovatoare pentru serviciul mobile banking (split the bill, transferul de bani catre un numar de telefon, transferul de bani intre doua telefoane mobile prin simpla atingere, agregatorul de conturi). In 2018, clientii bancii au realizat peste 7 milioane de tranzactii mobile si online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri