Bancile cauta bani pe termen mediu

BRD va lansa in acesta vara un fond de investitii, la care 30% din portofoliul va fi constituit de actiuni cotate la Bursa de Valori Bucuresti.

Termenul pe care investitorii trebuie sa-l aiba in vedere la efectuarea acestor investitii este unul mediu si anume de doi-trei ani, apreciaza Henri Bellenger, Director al Departamentului de Strategie si Marketing. Lansarea depinde insa si de evolutia Bursei.

Daca aceasta se va situa prea sus, banca nu va incepe comercializarea noului produs pentru a nu-si expune clientii la un risc prea mare, a mai completat directorul. Noul produs face parte din politica BRD Groupe Societe Generale de orientare catre atragerea disponibilitatilor banesti ale populatiei pe termen lung.

In prezent, preponderente sunt depozitele pe termene de o luna si trei luni, a precizat ieri Patrick Gelin, presedinte si director general al bancii. In prezent preponderente sunt depozitele pe termene de o luna si trei luni, a precizat ieri Patrick Gelin, presedinte si director general al bancii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri