Actionarii societatii Delta Addendum Asigurari, fosta Petroas, au decis majorarea capitalului social al societatii, de la opt milioane lei la 15,81 milioane lei, prin aport exclusiv in numerar, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial si citate de NewsIn.

Majorarea de capital de la Delta Addendum Asigurari a fost aprobata in adunarea generala extraordinara a actionarilor societatii din 7 decembrie 2006. La sfarsitul lunii iunie, actionarii companiei au mai decis o majorare de capital, de la cinci milioane la opt milioane lei.

Potrivit Monitorului Oficial, actionarii societatii Delta Asigurari au decis participarea, cu 1,7 milioane euro, la majorarea de capital de la Delta Addendum Asigurari, firma la care Delta Asigurari detine 76,78% din actiuni

Delta Addendum Asigurari este fosta companie de asigurari Petroas, iar actionarii societatii sunt Delta Asigurari (76,78%) si Romexterra Bank (15,31%). La sfarsitul anului 2005, Delta Asigurari a preluat 38% din actiunile Petroas de la Romexterra Bank, platind peste 500.000 de euro (1,9 milioane. lei).

Delta Addendum Asigurari a inregistrat, in 2005, un profit net de 26.795 lei si afaceri de 4,1 milioane lei. Compania - mama, Delta Asigurari, a decis anul trecut sa cumpere o societate de de asigurari din Europa de Est si, eventual, din spatiul Comunitatea Statelor Independente (CSI), pentru care a aprobat investitii de maxim trei milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
CEC și-a mărit profitul în ciuda crizei coronavirusului
Setari Cookie-uri