Actionarii societatii Delta Addendum Asigurari, fosta Petroas, au decis majorarea capitalului social al societatii, de la opt milioane lei la 15,81 milioane lei, prin aport exclusiv in numerar, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial si citate de NewsIn.

Majorarea de capital de la Delta Addendum Asigurari a fost aprobata in adunarea generala extraordinara a actionarilor societatii din 7 decembrie 2006. La sfarsitul lunii iunie, actionarii companiei au mai decis o majorare de capital, de la cinci milioane la opt milioane lei.

Potrivit Monitorului Oficial, actionarii societatii Delta Asigurari au decis participarea, cu 1,7 milioane euro, la majorarea de capital de la Delta Addendum Asigurari, firma la care Delta Asigurari detine 76,78% din actiuni

Delta Addendum Asigurari este fosta companie de asigurari Petroas, iar actionarii societatii sunt Delta Asigurari (76,78%) si Romexterra Bank (15,31%). La sfarsitul anului 2005, Delta Asigurari a preluat 38% din actiunile Petroas de la Romexterra Bank, platind peste 500.000 de euro (1,9 milioane. lei).

Delta Addendum Asigurari a inregistrat, in 2005, un profit net de 26.795 lei si afaceri de 4,1 milioane lei. Compania - mama, Delta Asigurari, a decis anul trecut sa cumpere o societate de de asigurari din Europa de Est si, eventual, din spatiul Comunitatea Statelor Independente (CSI), pentru care a aprobat investitii de maxim trei milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri