ING Bank Romania deschide astazi la Ramnicu Valcea prima sucursala bancara pentru companii. ING Bank Ramnicu Valcea va oferi companiilor intreaga gama de produse si servicii disponibile la nivel national, de la plati si schimburi valutare pana la credite, servicii de custodie si solutii de electronic si internet banking.

“Ramnicu Valcea este un oras in plina dezvoltare iar companiile de aici au nevoie de produse si servicii competitive si din ce in ce mai sofisticate. Credem ca ING, prin oferta sa complexa si adaptata nevoilor specifice ale fiecarui client, poate contribui la succesul companiilor care activeaza pe plan local”, a declarat Misu Negritoiu, director general al ING Bank Romania.

La inaugurare au participat oficialitati locale, reprezentanti ai mass-media si ai celor mai importante companii care activeaza in Ramnicu Valcea si in regiune. Importanta deschiderii sucursalei din Ramnicu Valcea pentru ING Bank a fost marcata de prezenta lui Rutger Koopmans, director pentru Companii Medii in cadrul ING Wholesale Banking si a lui Igno van Waesberghe, director executiv pentru Europa Centrala si de Est ING Wholesale Banking alaturi de Misu Negritoiu si Ionut Encescu, director al Sucursalei ING Bank Ramnicu Valcea.

ING Bank este prezenta in Ramnicu Valcea din anul 2006, prin intermediul a doua unitati de servicii bancare pentru persoane fizice - ING Self’Bank. ING Self’Bank pune in practica un concept inovator, prin care clientul isi poate gestiona zilnic fondurile proprii, sapte zile pe saptamana, intre orele 7 si 23.

Acest sistem permite costuri mai scazute si economie de timp in comparatie cu reteaua bancara clasica. In cadrul ING Self’Bank, Bancomat+ ofera clientilor posibilitatea de a depune sau retrage numerar in moneda nationala, precum si de a-si verifica soldul, intr-o zona perfect securizata iar Multimat ofera alta gama de operatiuni bancare, incluzand transferuri intre conturi, schimburi valutare sau obtinerea extraselor de cont. De asemenea, prin intermediul Multimat clientii pot sa isi achite facturile curente (telefon, gaze, electricitate) in cateva minute. In prezent, ING Bank are 23 de sucursale bancare pentru companii si peste 110 unitati pentru persoane fizice.

ING Bank detine o pozitie solida pe piata bancara romaneasca, oferind o gama complexa de servicii financiare. Din 1994 si pana in prezent, ING Bank si-a dezvoltat operatiunile intr-un ritm sustinut, prin diversificarea portofoliului de produse si al celui de clienti, prin lansarea de noi divizii de servicii (brokeraj, leasing, factoring, afaceri imobiliare) si prin extinderea teritoriala.

ING Romania a fost in permanenta in avangarda, introducand produse inovatoare si servicii la standarde internationale, fiind prima institutie financiara care a introdus pe piata servicii bancare electronice, serviciul vocal interactiv, conceptul de Self’Bank, asigurari cu componenta investitionala si pensii suplimentare.

ING Romania face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 60 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din 50 de tari. Cu un personal de peste 120.000 de angajati, grupul cuprinde o gama diversa de companii, care isi deservesc clientii sub numele ING. Cel mai recent clasament al celor mai puternice institutii financiare din Europa, difuzat de Bloomberg in luna septembrie 2006, claseaza ING Group pe locul 6, cu o valoare de piata de 73,5 miliarde Euro, si pe locul 12 in randul celor mai puternice institutii financiare din lume.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si