BCR Asset Management ocupa primul loc pe piata fondurilor deschise de investitii, activele nete administrate de societate insumand, la inceputul acestui an, circa 108,8 milioane lei (echivalentul a 32,12 milioane euro).
Societatea de administrare a investitiilor (SAI) BCR Asset Management administreaza trei fonduri de investitii: BCR Clasic, BCR Dinamic si BCR Expert.

Unitatile de fond BCR Clasic (fond de obligatiuni) inregistrau, luni, o crestere cu 6,45% fata de ultimele sase luni, iar fata de luna precedenta 1,77%.

Unitatile BCR Dinamic au crescut cu 12,81% in ultimele sase luni, iar fata de 8 decembrie cu 4,84%. BCR Dinamic este un fond deschis de investitii de risc mediu.

BCR Expert este un fond de actiuni, iar unitatile acestui fond au inregistrat, pe 8 ianuarie, o crestere cu 19,10% fata de 8 iulie 2006 si cu 7,27% fata de luna precedenta.

Numarul investitorilor in cele trei fonduri era de aproape 9.000 de persoane, la inceputul acestui an.

Urmarim sa satisfacem in cel mai inalt grad nevoile clientilor, iar postura de lider a BCR Asset Management ne confirma credibilitatea si echilibrul politicilor de plasamente care asigura, la cele trei fonduri administrate, un mix adecvat intre siguranta si performanta, a spus presedinteledirector general al BCR Asset Management, Ion Mincu-Radulescu.

BCR Asset Management si Banca Comerciala Romana (BCR) ofera, in aceasta perioada, un pachet financiar format dintr-un depozit bancar in lei la termen si din unitati de fond BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.

Principalul avantaj al acestui pachet financiar este ca posesorul depozitului primeste o dobanda superioara fata de oferta clasica la acest tip de produs de economisire. Depozitul poate fi constituit cu sau fara capitalizare, in functie de optiunea clientului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Amânarea ratelor la credite pentru persoane fizice și afaceri: ce trebue să știi
Setari Cookie-uri