Scena de comedie involuntara la Arad. Hotii au provocat o explozie la un bancomat GOL! Un caz similar s-a produs in luna ianuarie, insa atunci hotii au sustras aproape 400.000 de lei.

Explozia a fost provocata in noaptea de marti spre miercuri, la un bancomat din municipiul Arad, insa hotii, deocamdata neidentificati, nu au reusit sa fure bani din aparatul distrus, pentru ca acesta nu era alimentat.

Bancomatul distrus se afla in perimetrul unei autogari situate pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

"Este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Nu au fost sustrasi bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad", a precizat, miercuri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, Claudia Iuga, citat de Agerpres.

Anchetatorii nu au identificat deocamdata persoanele care ar fi responsabile de provocarea exploziei, care a distrus inclusiv un perete din sticla al cladirii in care se afla bancomatul.

In luna ianuarie, o alta explozie de acest fel a fost provocata la un bancomat din municipiul Arad, fiind furata o suma de aproape 400.000 de lei. In acest caz au fost trimisi in judecata patru barbati si o femeie, acestia fiind acuzati de furt calificat in forma continuata, distrugere calificata prin explozie si incendiere in forma continuata, complicitate la furt calificat in forma continuata, complicitate la distrugere calificata prin explozie si incendiere in forma continuata si favorizarea faptuitorului.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri