Ca in cadrul fiecarei editii marca Future Banking, dublam magia de pe scena cu un Demo Zone in care aducem unele dintre cele mai promitatoare solutii FinTech din piata. Va prezentam in acest material care sunt business-urile pe care le veti intalni anul acesta la eveniment.

De la startup-uri FinTech care isi propun sa ajunga la micii antreprenori cu solutii de finantare 100% digitalizate, platforme de P2P lending si furnizori de tehnologie pana la aplicatii care motiveaza utilizatorii sa economiseasca cu fiecare cumparatura pe care o fac, demo-zone-ul Future Banking de anul acesta isi propune sa incante audienta cu ultimele trenduri din industrie.

Evenimentul Future Banking de anul acesta este realizat cu sprijinul lui George (inovatie BCR), ApPello si European Fund for Southeast Europe ca Gold Partners. IT Smart Systems, Filip & Company, Raiffeisen Bank Romania, Namirial Group, ING Bank Romania, PAID Analytix, Cegeka, Gemalto (o companie Thales), EY Romania, phyre, Peli Partners, TBI Bank, Patria Bank, Instant Factoring, Auka si Fintech OS sunt Silver Partners. De asmenea, evenimentul se bucura si de sprijinul FinTech Camp, Agora, First Bank si Wolf-E.

Stand-urile pe care le puteti vizita pe 14 si 15 in cadrul evenimentului Future Banking, la care va puteti inscrie gratuit AICI, sunt urmatoarele:

1. Ariadnext

Furnizorul de tehnologie Ariadnext vine in demo-zone-ul evenimentului Future Banking cu o parte dintre produsele sale digitale, printre care si IDCheck.io, o solutie automatizata care ofera in timp real verificarea identitatii.

Inscrie-te aici si vino sa afli ultimele trenduri din industrie.

2. Beez

Lucian Cramba si Vasile Tamas au lansat in prima jumatate a anului 2018 FinTech-ul romanesc Beez, ce combina o platforma de marketing afiliat cu un sistem de cashback prin care isi recompenseaza utilizatorii care fac cumparaturi utilizand aplicatia. Pana in acest moment au depasit 77.000 de utilizatori si vin in demo-zone-ul Future Banking pentru a prezenta ultimele noutati.

3. Namirial

Namirial este unul dintre jucatorii mari din Occident care au intrat pe piata locala cu servicii digitale. Compania aduce in demo-zone-ul Future Banking semnatura digitala, oferindu-le celor din audienta posibilitatea de a experimenta solutia care se afla in spatele proceselor de onboarding 100% online.

4. Fagura

Tudor Darie a fondat startup-ul FinTech Fagura, cu sediul in Republica Moldova, ce ofera o platforma de peer-to-peer lending (P2P) care isi propune sa aduca sub acelasi "acoperis digital" investitorii interesati de a obtine un profit mai mare decat cel oferit de depozitele bancare si persoanele in cautarea unui imprumut 100% online la o dobanda mai mica decat cea oferita de insitutiile traditionale.

Vrei sa afli cat mai multe despre solutia dezvoltata de Fagura? Inscrie-te gratuit AICI.

5. Omnicredit

Omnicredit este un start-up FinTech care le ofera micilor antreprenori diverse metode de finantare prin intermediul unui flux 100% digitalizat. Acesta este sustinut de catre fondul de investitii Reconstruction Capital II LTD si condus din pozitia de CEO de catre Elisa Rusu.

Vrei sa afli mai multe despre soltuiile de finantare din spatele startup-ului FinTech Omnicredit? Inscrie-te gratuit AICI si vino alaturi de noi.

6. TBI Bank

TBI Bank aduce in demo-zone-ul Future Banking din acest an platforma de creditare 100% digitala pe care a integrat-o deja in sute de magazine online din Romania.

Veti avea ocazia sa aflati cum functioneaza solutia si cum se desfasoara intregul proces din spatele acordarii unui credit 100% online si de asemenea care sunt ultimele noutati pe care le pregatesc.

Wolf-E

Printre solutii FinTech care digitalizeaza complet fluxurile institutilor traditionale si multe alte produse din industrie, anul acesta vine in demo-zone si Wolf-E, compania care a introdus in Romania prima solutie de eco mobilitate urbana de tip last mile. Puteti incerca trotinetele puse la dispozitie de acestia venind alaturi de noi la Future Banking. Inscrierea se poate face AICI.

Sursa foto: By jamesteohart / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri