Cat castiga noul presedinte al Consiliului de Administratie al CEC Bank inainte de a prelua pozitia, doar din postura de membru in CA? Peste 227.000 de lei pe an. Si acesta nu era singurul venit. In total, Valentin Mavrodin a incasat, in 2017, peste 440.000 de lei doar din functii de conducere in institutii de stat.

Valentin Mavrodin detinea, inainte de a prelua pozitia de presedinte CA al CEC Bank, functiile de secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice si director general al Trezoreriei, pentru care, in 2017, a obtinut venituri anuale de aproape 100.000 de lei, reiese din declaratia de avere a acestuia.

In acelasi timp, el mai ocupa inca patru pozitii in institutii de stat. Dintre acestea, cea mai banoasa s-a dovedit cea de membru in CA al CEC Bank, respectiv 227.000 de lei pe an.

Din pozitia de membru in CA al Registrului Auto Roman, Mavrodin a incasat, in 2017, aproape 60.000 de lei, iar de la Loteria Romana, din aceeasi postura, 5.470 de lei pe an.

Tot in 2017, timp de 2 luni, Valentin Mavrodin a detinut si functia de presedinte al Comitetului Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari din Eximbank, pentru care a incasat 51.778 de lei.

Valentin Mavrodin a preluat functia de presedinte al Consiliului de Administratie al CEC Bank, la propunerea Ministerului Finantelor Publice, in calitate de actionar majoritar, de la Radu Gratian Ghetea, caruia nu i s-a mai prelungit mandatul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri