Dupa o prima editie de succes a Open Banking Meet-up care a avut loc pe 23 mai si au fost invitati reprezentanti ai Mastercard si Banca Transilvania, continua seria de intalniri dintre fondatori de companii fintech, reprezentanti ai bancilor si ai institutiilor de reglementare in jurul temei inovatiei bancare.

Editia a doua ii va avea ca invitati pe Raluca Micu (Sefa Diviziei de Supraveghere Plati din BNR) si pe Alexandru Bita (Manager eBusiness la Libra Internet Bank), intr-o discutie despre Open Banking moderata de Cosmin Cosma, Co-founder si CEO Finqware.

Acest eveniment este sustinut de wall-street.ro ca partener media si va avea loc joi, 6 iunie 2019, intre orele 6:30 – 9:30 PM la TechHub Bucuresti.

"Continuam seria de evenimente pentru ca trebuie, nu putem ramane in urma. Cu cat va creste dialogul in jurul temei Open Banking, cu atat avem sanse sa apara noi initiative de start-up-uri de fintech care sa ne usureze noua, tututor, viata financiara. Ii asteptam la eveniment pe toti cei care au preocupari serioase in zona de inovatie bancara, sa discutam si sa intelegem impreuna cum putem pune in practica oportunitatile Open Banking aici, la noi in tara." declara Cosmin Cosma, CEO Finqware, moderatorul panelului de discutii.

Rolul acestei serii de evenimente este sa popularizeze oportunitatile Open Banking in ecosistemul bancar romanesc, sa identifice si sa analizeze provocarile adoptiei de Open Banking, sa contruiasca un pod de comunicare intre mediul de fintech startups, mediul bancar si cel de reglementare din Romania si, nu in ultimul rand, sa creasca adoptia inovatiei in industria financiara romaneasca.

"E, intr-un fel o premiera. Pentru prima oara un reprezentant al BNR vine in mijlocul fintech-urilor, la ele acasa, in cadrul unui hub de antreprenoriat precum TechHub Bucuresti. E un semn de deschidere a reglementatorului si de interes pentru cresterea industriei de fintech romanesti" a declarat Tudor Stanciu, Co-Lead la Fintech Camp, unul din organizatorii evenimentului.

Seria de evenimente Open Banking Meet-up e organizata de Fintech Camp (comunitatea de fintech din Romania) in parteneriat cu Finqware (o companie de fintech care dezvolta primul agregator de date financiare din Romania).

Intrarea se face pe baza de inscriere si confirmare. Numarul de locuri este limitat. Pentru a va rezerva un loc la acest eveniment, va puteti inscrie AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri