Vista Bank Romania lanseaza solutii noi de plata POS si e-commerce, in parteneriat cu Viva Wallet, adresandu-se comerciantilor de toate dimensiunile si profilurile, atat offline, cat si on-line, cu tarife care se pot reduce pana aproape de zero. Cele doua institutii spera ca, prin aceste solutii, care se adreseaza inclusiv micilor comercianti, sa creasca gradul de acceptare a platii cu cardul in Romania.

Solutiile de plata permit o activare rapida si usoara, precum si acceptarea unei game largi de metode de plata atat offline (POS), cat si online (e-commerce). De asemenea, ofera servicii operationale si de decontare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv in weekend, precum si comisioane de acceptare personalizate.

Prin intermediul platformei online, comerciantii pot sa monitorizeze in timp real tranzactiile clientilor proprii, care sunt decontate automat.

“Prin acest parteneriat continuam sa ne consolidam portofoliul de servicii bancare personalizate si sa oferim clientilor nostri o alternativa flexibila si superioara pentru acceptarea platilor digitale. Alaturi de tehnologia avansata, de instrumentele eficiente de gestionare a platilor si de instalarea rapida, de ordinul a catorva minute, comerciantii beneficiaza si de un sistem unic de recompensare care poate restitui comisioanele de acceptare si procesare, ceea ce conduce la costuri aproape de zero si la o mai buna profitabilitate pentru afacerea lor”, a declarat Antonios Mouzas, CEO al Vista Bank Romania.

Cum se pot recupera integral comisioanele?

Acesta a explicat ca, in cazul in care un comerciant plateste, la randul sau, cu cardul de debit Viva Wallet aceeasi suma ca cea incasata prin aceste modalitati de plata, isi poate recupera integral comisioanele platite.

Impreuna cu solutia POS si / sau e-commerce, comerciantul primeste gratuit un business card de debit asociat, care permite efectuarea de plati pentru cheltuielile de afaceri si retragerea de numerar de la ATM-uri din intreaga lume.

“Companiile au astazi nevoie de acces la plati facile si instantanee. (...) Am construit o infrastructura ce este disponibila oricand si include o solutie completa, in care emiterea, acceptarea si procesarea sunt oferite de acelasi furnizor. Prin decontarea in timp real si accesul la conturi IBAN locale in 17 tari europene contribuim la revolutionarea platilor pe intreg continentul”, a declarat Haris Karonis, CEO al Viva Wallet.

Oferta pentru micii comercianti

Terminalele POS vin intr-o gama larga de modele, in functie de nevoile fiecarei afaceri, de la terminale clasice la cele portabile, wireless sau cu ecran tactil complet. Cel mai ieftin, potrivit pentru micii comercianti, costa aproximativ 49 de euro, dar poate fi utilizat si in regim de inchiriere.

Pentru comerciantii mari, sunt disponibile solutii care permit comasarea bonului fiscal cu chitanta de la POS (fapt care duce la reducerea erorilor, pentru ca suma de plata va fi introdusa o singura data, plus economie de timp si consumabile) si platile offline, pentru situatiile in care reteaua de net nu functioneaza.

Solutiile de plata sunt disponibile prin reteaua Vista Bank si prin canalele de distributie Viva Wallet.

Vista Bank este prezenta pe piata bancara din Romania incepand cu anul 1998, fiind cunoscuta anterior sub numele de Marfin Bank. Cu o retea de 30 de sucursale, Vista Bank ofera clientilor persoane juridice medii si mari, precum si clientilor persoane fizice cu venituri peste medie solutii financiare cu valoare adaugata si servicii personalizate, de calitate superioara.

Viva Wallet este o companie europeana FinTech care ofera servicii companiilor din 17 tari din Europa. Compania a fost fondata in 2010 si este prezenta in 17 tari europene. Viva Wallet este o institutie e-money licentiata in furnizarea de servicii de plata in 31 de tari din Spatiul Economic European (EEA-31) si Membru Principal al Visa si MasterCard pentru emitere si acceptare, precum si partener al unor companii lider mondial, cum ar fi Microsoft, American Express, China UnionPay, Alipay, JCB si Bancontact.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri