In functie de natura afacerii, se poate beneficia de credit pe o perioada cuprinsa intre 1 si 10 ani, in conditii flexibile de rambursare si cu o perioada de gratie de pana la 12 luni, proiectele de investitii fiind finantate cu pana la 80% din valoarea lor.

Creditul de investitii pentru IMM de la Raiffeisen Bank este gandit sa se potriveasca necesitatilor firmei si ofera multiple avantaje: moneda: LEI, EUR sau USD; aportul companiei in finantarea proiectului poate fi si in alte forme decat numerar (terenuri, echipamente, utilaje, constructii); se pot finanta si proiecte SAPARD (prin emiterea scrisorilor de confort); banca va face evaluarea garantiilor gratuit, fara ca procesul sa implice costuri suplimentare pentru companie; exista posibilitatea rambursarii partiale sau integrale in avans a creditului.

Garantiile acceptate de catre banca sunt : imobile (in proprietatea societatii, a asociatilor sau a tertilor), utilaje, echipamente sau masini, stocuri, scrisori de garantie, depozite bancare, fonduri de garantare, precum si bunul achizitionat prin credit. (P)