Special conceput pentru companiile cu cifra de afaceri de pana la 5 milioane de euro, Raiffeisen Bank ofera cea mai buna varianta de credit de investitii, care poate fi modelata dupa nevoile companiei.

In functie de natura afacerii, se poate beneficia de credit pe o perioada cuprinsa intre 1 si 10 ani, in conditii flexibile de rambursare si cu o perioada de gratie de pana la 12 luni, proiectele de investitii fiind finantate cu pana la 80% din valoarea lor.

Creditul de investitii pentru IMM de la Raiffeisen Bank este gandit sa se potriveasca necesitatilor firmei si ofera multiple avantaje: moneda: LEI, EUR sau USD; aportul companiei in finantarea proiectului poate fi si in alte forme decat numerar (terenuri, echipamente, utilaje, constructii); se pot finanta si proiecte SAPARD (prin emiterea scrisorilor de confort); banca va face evaluarea garantiilor gratuit, fara ca procesul sa implice costuri suplimentare pentru companie; exista posibilitatea rambursarii partiale sau integrale in avans a creditului.

Garantiile acceptate de catre banca sunt : imobile (in proprietatea societatii, a asociatilor sau a tertilor), utilaje, echipamente sau masini, stocuri, scrisori de garantie, depozite bancare, fonduri de garantare, precum si bunul achizitionat prin credit. (P)


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Tendinte despre viitorul industriei auto