Revolut a lansat o noua functionalitate numita Donations, care le va permite utilizatorilor sa rotunjeasca platile realizate cu cardul si sa doneze maruntisul rezultat catre trei organizatii non-guvernamentale. Utilizatorii vor putea dona bani o singura data sau sa stabileasca plati recurente.

Reprezentantii Revolut spun ca nu vor percepe niciun fel de taxe sau comisioane pentru aceste donatii. De asemenea, utilizatorii vor putea dona orice sume doresc, neexistand o limita minima de bani, si vor putea activa si dezactiva oricand noua functionalitate din aplicatie.

Salvati Copiii, WWF (World Fund for Nature) si ILGA-Europe sunt primele trei ONG-uri selectate si au fost alese pe baza cauzelor cu care rezoneaza majoritatea utilizatorilor Revolut. Fiecare dintre aceste organizatii are ca scop combaterea unor nedreptati sociale la nivel global

„ Atunci cand vine vorba despre donatii, multi oameni sunt rezervati din cauza proceselor greoaie de inregistrare si a angajamentelor pe care trebuie sa si le ia odata cu acestea. Asa ca ne-am dorit sa facem lucrurile mai simple si sa le permitem sa doneze usor, rapid si in siguranta”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Nik Storonsky, fondator & CEO Revolut.

Citeste si:
Industria FinTech atrage 15 mld. de dolari de la investitori in S1
Miliarde de dolari continua...

Sursa foto: Revolut

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Revolut aduce pe pozitii cheie fosti executivi din banci cu greutate