Miruna Senciuc preia conducerea sucursalei locale a BNP Paribas Personal Finance (Cetelem Romania),in calitate de CEO, fiind, de asemenea, prima femeie din fruntea executivului din Romania. Cu o experienta de 22 de ani in domeniul financiar-bancar, Miruna Senciuc a fost numita la conducerea bancii incepand cu luna iulie 2019.

„Sunt incantata de revenirea in tara mea si in compania in cadrul careia m-am maturizat profesional. Mare parte din echipa actuala mi-a fost alaturi inca de inceputuri si ma bucur ca am din nou oportunitatea de a lucra alaturi de ei.Ma simt onoratasa vin la conducerea unei companii cu o istorie de 15 ani pe piata din Romania al carei succes se reflecta in parteneriate comerciale puternice, intr-un numar de aproximativ 1,4 milioane de clienti si o valoare totala a creditelor acordatede aproximativ 2 miliarde de euro", precizeaza Miruna Senciuc, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Numirea Mirunei Senciuc in noua functie vine ca urmare a preluarii de catre Bruno Lerouxa pozitiei de CEO al Hello Bank Republica Ceha.

„Romania este o piata competitiva, cu potential ridicat si perfomante extraordinare, iar filiala locala a bancii este o piesa esentiala pentru activitatile companiei in regiunea Europei Centrale. Numirea Mirunei Senciuc in fruntea executivului din Romania este o alegere strategica. Desi ne confruntam cu o perioada in care climatul politico-economic din tara este delicat, am convingerea Miruna va gestiona operatiunile bancii si va inregistra rezultate exceptionale in parcursul mandatului sau”, a adaugat Csilla Ihasz, CEO BNP Paribas Personal Finance Regiunea Europei Centrale.

Miruna Senciuc s-a alaturat echipei BNP Paribas in 2004, in calitate de director comercial al Cetelem IFN S.A., activand in aceasta pozitie vreme de 9 ani. Din anul 2013, a preluat conducerea Departamentul de Dezvoltare Comerciala – Linia de Retail al BNP Paribas Personal Finance Sediul Central din Paris (2013-2016), iar ulterior a fost CEO al BNP Paribas Personal Finance Viena (2016-2019) conducand operatiunile companiei in Austria.A revenit la Bucuresti in luna iulie a acestui an.

Cu peste 460.000 de carduri de credit in portofoliu si 480.000 de clienti, BNP Paribas Personal Finance Bucuresti este o entitate bancara aflata in top 3 emitenti de carduri de credit din Romania si gestioneaza peste 40.000 de cereri de creditare pe luna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri